Verzendkosten en Levertijden

VERZENDEN
We versturen je geplaatste en betaalde bestelling binnen 5 werkdagen, tenzij het niet op voorraad is. Dan wordt dit met u kort gesloten. 

 

LEVERTIJDEN

PostNL hanteert een levertijd van 24 uur op werkdagen voor pakketten geleverd in Nederland.

Bpost hanteert een levertijd 1 werkdag voor pakketten geleverd in België. 


BELGIË

Brief 0 - 100 g
Max. 32 x 11 cm, 7 tot 4 vel A4           
€ 3,50


Levering Pakket  bij postpunt via Bpost € 7,50

voorkeur postpunt eventueel te vermelden bij de opmerkingen van uw bestelling, anders standaard postpunt selectie a.d.h.v. uw postcode, wij leveren niet aan cubee. 
Levering aan huis via Bpost € 7,00

NEDERLAND

Pakketten naar Nederland verzenden wij vanuit Nederland met DPD en PostNL. Hierbij is PostNL steeds een euro duurder in de pakketten. Briefpost gaat altijd via PostNL. 

Brief 0 - 100 g
Max. 32,4 x 22,9 cm, 7 tot 14 vel A4           
€ 3,50

Brievenbuspakje 0 - 2 kg
max. 38 × 26,5 × 3,2 cm                                € 8,00

Pakket 0 - 10 kg
max. 100 × 50 × 50 cm                                  € 8,00

Pakket 10 - 23 kg
max. 176 × 78 × 58 cm                                € 14,00

 


AFHALEN
Dit zijn de voorwaarden:
- Plaats je online bestelling via de webshop en betaal deze online of je geeft aan: ' Betalen bij Afhalen ' 
- Kies voor de leverwijze 'afhalen in Kaulille'.
Afhalen bij Erkstraat 12 in Kaulille kan van zodra je een bevestiging hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat van Maandag tm Zondag 8.00 - 21.30 u na afspraak.
 

BELEID ROND RETOURS DOOR BPOST
Wanneer uw bestelling door Bpost terug naar afzender wordt gestuurd (om welke reden dan ook) nemen wij zelf geen contact meer op met u als klant. U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de retour bij ons om contact te nemen als u de bestelling opnieuw wil laten versturen. U zal hiervoor de extra verzendkosten betalen + een administratieve kost van € 5,50. 

Wanneer u de bestelling niet wil laten terug opsturen, crediteren wij de bestelling voor u met een aftrek van de verzendkosten en een administratieve kost van € 3,50. 

 

Retour sturen via PostNL.

Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van de afzender al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen. Zo niet, dan betaal je de normale verzendkosten voor een pakket. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een verzendlabel aanmaken.

Met onze handige locatiewijzer vind je snel een PostNL-punt bij jou in de buurt. (Tip: kies bij ‘Wat wil je doen?’ voor de optie ‘Pakket versturen, retour’.)

Liever het pakket meegeven aan een van onze bezorgers? Ook dat is mogelijk. Als we op maandag t/m zaterdag bij je langskomen om een pakket te bezorgen, kun je er gelijk een mee teruggeven! Duurzamer en makkelijk. Zorg ervoor dat je een retourlabel (met barcode) op de doos plakt. Vaak ontvang je deze bij een online bestelling. Is dit niet het geval? Dan kun je zelf online een verzendlabel aanmaken en printen. Dit kan ook voor het gratis retourneren naar een antwoordnummer. Pakketten zonder retourlabel kunnen we helaas niet meenemen.