Algemene Voorwaarden

 

 

Algemene voorwaarden

Hip met Pit Creaties

11/05/2023

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Hip met Pit Creaties. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met de onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Hip met Pit Creaties gevestigd te
Erkstraat 12
3950 Kaulille
België

Ondernemingsnummer: 04774.454.037
BTW nr: BE 04774.454.037

 

Prijzen  

Alle prijzen worden vermeld in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendkosten, inclusief BTW.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen die verkocht worden door Hip met Pit Creaties worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instellingen en de kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier invloed op.)


Hip met Pit Creaties
kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website.


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hipmetpitcreaties.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hipmetpitcreaties.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Schade/Fout of tekort

Indien er schade of een fout/tekort is bij de levering dient de consument dit te melden binnen de 5 dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal, vermelding van ordernummer als ook wie de bestelling opgemaakt heeft. Zonder deze informatie wordt geen gevolg gegeven aan een klacht.


Betalingsvoorwaarden

Facturen zijn betaalbaar binnen de 14 dagen.
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na de factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag.
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van 15 euro


Privacy

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

Webwinkelkeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 

 

Hip met Pit Creaties
Erkstraat 12
3950 Kaulille
België

Ondernemingsnummer: 0774454037

BE0774454037