• 100% Tevredenheidsgarantie
  • Snelle Levertijden
  • Altijd GRATIS Digitale Proefdruk
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Voor Particulieren en Zakelijke klanten

Algemene Voorwaarden

 

 

Algemene voorwaarden

Hip met Pit Creaties

01/01/2023

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Hip met Pit Creaties. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met de onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Hip met Pit Creaties gevestigd te
Erkstraat 12
3950 Kaulille
België

Ondernemingsnummer: 04774.454.037
BTW nr: BE 04774.454.037

 

Prijzen  

Alle prijzen worden vermeld in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendkosten, inclusief BTW.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen die verkocht worden door Hip met Pit Creaties worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instellingen en de kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier invloed op.)


Hip met Pit Creaties
kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website.


Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Hip met Pit Creaties mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (met uitzondering van de verzend- en betaalkosten) terug gestort binnen de 30 dagen.
Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) wordt enkel een tegoedbon geschonken.

Bij het annuleren van een bestelling alvorens deze wordt verstuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing.


Schade/Fout of tekort

Indien er schade of een fout/tekort is bij de levering dient de consument dit te melden binnen de 5 dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal, vermelding van ordernummer als ook wie de bestelling opgemaakt heeft. Zonder deze informatie wordt geen gevolg gegeven aan een klacht.


Betalingsvoorwaarden

Facturen zijn betaalbaar binnen de 14 dagen.
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na de factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag.
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van 15 euro


Privacy

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Hip met Pit Creaties
Erkstraat 12
3950 Kaulille
België