Lichtflessen met Tekst

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 om 13:25

Lichtflessen met tekst: zijn lege 700ml wijnflessen waar (led lampjes ) lichtjes in zitten met een kurklook dop erop. De lichtjes kunnen aan en uitgezet worden en werken op batterijen. De batterijen worden er standaard bijgeleverd. Op de fles kan een tekst of opdruk naar wens geplaatst worden. Dit geeft een erg leuk effect en is voor vele doeleinden geschikt.

De lichtflessen worden leeg ingekocht en er heeft dus geen wijn ingezeten!

Lichtflessen met Tekst zijn leuke decoratieve flessen die voor sfeer in huis zorgen. Zeker als ze een speciale tekst of opdruk hebben.

Vorig jaar ontdekten wij dat er veel sfeer gezocht werd voor in huis. Mensen bestelden bij ons deze lichtflessen met tekst voor diverse gelegenheden als: Verjaardag, Feestdagen, om Peters en Meters te vragen en ze te laten weten hoe blij men met ze is. 

Wij maken deze lichtflessen zo persoonlijk mogelijk, dus geef gerust uw eigen ideeën aan ons door. De meeste ideeën kunnen zeker uitgewerkt worden voor op een lichtfles. 

Belangrijk om te weten: Er heeft in deze lichtflessen géén wijn gezeten en dus zal er ook geen schimmel in komen! In iedere lichtfles zit een lichtsnoer met 20 ledlampjes. De tekst wordt standaard in zwart uitgesneden omdat dit het beste zichtbaar is. Wilt u echter een andere kleur, dan is dat geen enkel probleem. U dient dit enkel aan te geven. 

Weet u niet of de opdruk die u in gedachten heeft kan? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u altijd graag te hulp. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.