Bedrijven

Informatie voor bedrijven over Hip met Pit Creaties

Hip met Pit Creaties richt zich niet alleen op particulieren, maar ook steeds meer op kleine bedrijven, waarbij de oplagen beperkt zijn. Doordat wij geen groot bedrijf zijn, kunnen we juist heel persoonlijk voor u te werk gaan. We maken van alle artikelen een digitaal voorbeeld voor u. Op die manier krijgt u steeds een beeld van wat u heeft besteld. U mag dan ook uw feedback erop geven en dan zorgen we samen voor een mooi eindresultaat. Zoals in de recensies op google te lezen is staan wij voor service en doen we ons best om alles altijd zo snel mogelijk bij u te krijgen. 

Alle producten worden door ons handmatig gepersonaliseerd met de nodige aandacht voor kwaliteit. Mocht er iets niet goed zijn mag u dit steeds melden en zoeken we een oplossing hiervoor. 


We hebben momenteel nog maar een beperkte keuze. Dit wil niet zeggen dat we het niet aanbieden. Omdat we nog maar net begonnen zijn hebben we van veel dingen nog geen voorbeelden. Heeft u dus een eigen idee neem dan zeker contact met ons op en wij maken het dan heel graag voor jullie!

Deze pagina wordt dus steeds aangevuld. 

Textiel

Hout

Relatiegeschenken / Gadgets

Raamsticker

Interieurstickers